Skip to content

Waterleiding aanleggen

Waterleiding aanleggen moet zorgvuldig gebeuren. Moet de waterleiding worden ingefreesd? Is er een hoop sloopwerk en afvoerwerk? Wat is de locatie van de nieuwe waterleiding ten opzichte van de hoofdwaterleiding? Moet een waterleiding op je zolder naar een wasmachine toe? Moet er een waterleiding in je badkamer worden gelegd? Of moet er een nieuwe waterleiding in de keuken worden aangesloten? Voorkom wateroverlast, rommel en onnodig lang geluidsoverlast voor de buren en laat een waterleiding aanleggen door de gecertificeerde loodgieter. Vraag een betaalbare loodgieter om advies. De specialist kijkt graag bij jou op locatie thuis of op het werk. Kom gratis in contact met een erkende loodgieter bij jou in de regio. Bel direct: 088-1881209

Loodgieter
Waarom voor ons kiezen? Logisch...

Heb je een loodgieter nodig? Wij zijn 365 dagen per jaar, 24 uur per dag gratis bereikbaar. Bel direct een van onze erkende loodgieters op telefoonnummer 088-1881209.

  • 24/7 spoedhulp
  • Snel ter plaatse
  • Ervaren loodgieters
  • Hoge klantvriendelijkheid
  • Scherpe tarieven
  • Gratis offertes
Loodgieter nodig?
Waterleiding-aansluiten

Vaatwasser in keuken installeren

Wil je een vaatwasser in de keuken installeren? Laat een loodgieter dan meedenken over de plaatsing van de vaatwasser. Deze moet op een praktische plaats worden geïnstalleerd, zodat je de dagelijkse handelingen eenvoudig uit kan voeren. Dat zorgt voor een stuk comfort in de keuken. Ook de aanleg van de waterleiding en de aanleg van de afvoer van het afvalwater laat je het liefst over aan een loodgieter. Een waterleiding naar je vaatwasser die verkeerd is aangelegd, zorgt ervoor dat je hele keuken onderwater komt te staan. Een verkeerde afvoer zorgt voor verstoppingen, belemmeringen, een verkeerde beluchting en rare geluiden in de afvoer. Soms moet er ook naar de diepere riolering worden gekeken, om bijvoorbeeld stankoverlast te voorkomen.

Toilet in de badkamer

Steeds meer mensen willen een toilet in de badkamer. Een tweede toilet is handig om te hebben, zeker als je met meerdere mensen in een huis woont. Daarnaast is de badkamer een plek waar veel mensen waarde aan hechten, omdat de badkamer zich goed leent voor privémomenten voor jezelf. De badkamer moet dus een comfortabele plek zijn, waar je kunt ontspannen. Een toilet is dan een logische voorziening om daar te laten plaatsen.

Ook in geval van ziekte en bij jonge kinderen is het hebben van een toilet in de badkamer verstandig. Je maakt het makkelijker om naar het toilet te gaan, waardoor er minder kans bestaat op ongelukken. Een toilet in de badkamer wil je absoluut niet zelf laten plaatsen. De badkamer mag er gerust net afgewerkt uitzien, want het is een belangrijke plek. Je wilt niet onnodig lang en inefficiënt bezig zijn met klussen in de badkamer en belangrijker: je wilt dat de afvoer van het stortwater perfect verloopt. De specialist kijkt graag bij jou op locatie thuis of op het werk. Kom gratis in contact met een erkende loodgieter bij jou in de regio. Bel direct: 088-1881209

Loodgieter nodig?

Wasmachine op zolder

Een wasmachine op zolder of in de bijkeuken is een heel slim idee. De badkamer is vaak geen logische plek voor de wasmachine en de droger. De badkamer is een natte ruimte, waardoor je kleding makkelijk nat wordt. Ook is het fijn om kleding zo dicht mogelijk bij de kledingkasten en strijkplank te kunnen sorteren. Zeker als je een gezin hebt, is extra ruimte en beschikbaarheid van de badkamer prettig om te hebben. De badkamer is dan vaker vrij en je laat niet overal kleding slingeren.

Laat het aanleggen van de waterleiding en afvoer van wasmachine en vaatwasser altijd door de loodgieter doen. Ook de plaatsing laat je het liefst over aan de loodgieter, want je moet het loodzware witgoed op de juiste plek zien te krijgen en ze moeten stabiel worden geplaatst, om ervoor te zorgen dat de wasmachine en de droger zich niet vrijelijk gaan verplaatsen.

Aanleggen waterleiding door loodgieter

Plan de werkzaamheden ver van tevoren. Een loodgieter die de werkmomenten zelf kan plannen, zal doorgaans goedkoper zijn dan een loodgieter die met spoed een klus moet zien te klaren. Zorg dat de loodgieter op het moment van afspraak direct aan het werk kan en maak de ruimtes vrij van spullen. Je kunt zo besparen op het uurloon. Vraag een betaalbare loodgieter om advies. Zorg dat je een afspraak maakt met een loodgieter in de regio. Zo bespaar je op de reisafstand die de loodgieter moet maken. De specialist kijkt graag bij jou op locatie thuis of op het werk. Kom gratis in contact met een erkende loodgieter bij jou in de regio. Bel direct: 088-1881209

Loodgieter
24/7 bereikbaar, bel direct 088-1881209