Skip to content

Toilet verstopt

Je zit er niet op te wachten. De stank en ongemak van een ernstige blokkade in de afvoer. Toilet verstopt? Zorg dan dat er zo snel mogelijk een betaalbare loodgieter komt om de verstopping op te lossen. Voorkom schade aan het afvoersysteem en lekkage. Zorg dat een verstopt toilet verantwoord weer gaat lopen. Bel direct een loodgieter in de regio, of vraag offertes aan om gratis en eenvoudig loodgieters te vergelijken. Snel van je verstopping af? Bel nu een loodgieter:

Loodgieter
Waarom voor ons kiezen? Logisch...

Heb je een loodgieter nodig? Wij zijn 365 dagen per jaar, 24 uur per dag gratis bereikbaar. Bel direct een van onze erkende loodgieters op telefoonnummer 088-1881209.

  • 24/7 spoedhulp
  • Snel ter plaatse
  • Ervaren loodgieters
  • Hoge klantvriendelijkheid
  • Scherpe tarieven
  • Gratis offertes
Loodgieter nodig?
Toilet-verstopt

Chemische middelen

Chemische middelen zijn vaak ontoereikend en enorm agressief. Dit komt doordat een chemische stof niet op elk soort materiaal hetzelfde reageert. Haren zijn niet van hetzelfde materiaal gemaakt als plastic. Vet en zeep zijn twee heel verschillende stoffen, met heel verschillende eigenschappen. En dus zitten er in ontstoppingsmiddelen enorm zware en agressieve chemicaliΓ«n, die vrijwel alle stoffen aantasten, zoals: zwavelzuur. Deze ontstoppingsmiddelen zijn niet alleen slecht voor het milieu en voor ons grondwater, ze zijn ook schadelijk voor je leidingen en voor de rubberen afsluitingen waarmee ze waterdicht en luchtdicht met elkaar staan verbonden. Heb je herhaaldelijk last van verstoppingsproblemen? Dan helpt een ontstoppingsmiddel daar niet tegen. Een grondige inspectie van het afvoersysteem is dan nodig.

Mechanische ontstopping

Ook mechanische ontstopping kan zorgen voor lekkageschade. Dat komt doordat je bij verkeerd gebruik direct een hoge onderdruk in de leidingen laat ontstaan, waar de leidingen en afsluitingen niet tegen kunnen. Mechanische ontstopping kan ook direct zorgen voor schade aan de, veelal kunststof, buizen. Doordat er met kracht metalen objecten door de leidingen worden geduwd. Is de ontstane lekkage voor het zicht verborgen? Dan kan het vocht lang zijn gang gaan en voor zeer ernstige lekkageschade zorgen, die in sommige gevallen ook nog eens ziekmakend kan zijn. Direct een loodgieter nodig? Bel gratis met een loodgieter in de regio: (24/7).

Loodgieter nodig?

Cameradetectie rioolwerk

Bij rioolwerk moet er altijd een grondige inspectie worden gedaan. Dat kan op meerdere manieren: allereerst zal er op zicht worden gekeken naar waar het probleem zich bevindt. Is het rioolprobleem op eigen terrein? Of valt het probleem op gemeentegrond?
De loodgieter zal op zoek gaan naar een speciaal putje op de grensafscheiding en zal kijken of daar water in staat. Staat er water in de put? Dan ligt het rioolprobleem waarschijnlijk buiten het terrein van de eigenaar. Staat de put droog? Dan moet er rioolwerk worden gedaan op eigen grond. Er kan vervolgens met een cameradetectie worden gekeken waar het rioolprobleem precies zit. De camera kan tot wel 80m de leidingen in worden geleid. Vaak is echter niet precies te zien wat de oorzaak van het probleem is, door het vuile water wat in de leiding staat, maar met een zender op de camera is wel heel exact te meten waar het rioolprobleem zit.

Loodgieter voor toilet verstopping

Is er een loodgieter nodig voor een toilet verstopping? Dan bel je het liefst een erkend specialist bij het loodgietersbedrijf. De loodgieter komt snel op locatie kijken en zal als het nodig is een uitgebreide analyse doen van het verstoppingsprobleem. Een loodgietersbedrijf beschikt over speciale ontstoppingsmachines waar het afvoersysteem grondig en verantwoord kan worden schoongemaakt, zodat de verstopping niet snel terugkomt. De loodgieter kan ook meten of er problemen zijn met het afvoersysteem. Is er een probleem met de waterkering? Is er een rioolbuis verzakt en is er modder en wortelvorming in het riool ontstaan? Is er sprake van een montagefout, waardoor de afvoer snel blokkeert? Is er ergens een lekkage ontstaan? Wij brengen je graag in contact met een loodgietersbedrijf dat het probleem met de afvoer snel en vakkundig oplost. Bel gratis een betaalbare loodgieter in de regio. Bel direct: (24/7)

Loodgieter
24/7 bereikbaar, bel direct 088-1881209