Skip to content

Riool verstopt

Is het riool verstopt in huis of op het werk? Dan is dat enorm vervelend. Zeker als dat vaker gebeurt. Een loodgieter is de specialist op het gebied van waterafvoer voor als je riool verstopt is. Loodgietersbedrijven hebben geavanceerde camera’s, meetapparatuur, materialen en gereedschap, waarmee problemen met een verstopt riool snel en structureel worden opgelost. Als er iets structureel mis is met de manier waarop de huidige afvoer werkt, dan kan er worden gekozen voor een nieuw systeem dat de verstoppingsproblemen niet geeft. Een loodgieter heeft de vakkennis om de beste oplossing toe te passen voor jouw rioleringsproblemen. Direct een betaalbare loodgieter op locatie? Bel direct: 088-1881209.

Loodgieter
Waarom voor ons kiezen? Logisch...

Heb je een loodgieter nodig? Wij zijn 365 dagen per jaar, 24 uur per dag gratis bereikbaar. Bel direct een van onze erkende loodgieters op telefoonnummer 088-1881209.

  • 24/7 spoedhulp
  • Snel ter plaatse
  • Ervaren loodgieters
  • Hoge klantvriendelijkheid
  • Scherpe tarieven
  • Gratis offertes
Loodgieter nodig?
Riool-verstopt

Ontstoppingsbedrijf in de regio

Ben je een grootverbruiker van het riool, bijvoorbeeld een horecaondernemer? Gebruikt je woning of bedrijfspand dunne afvoerpijpen en oude aansluitingen op betonnen rioleringspijpen? Heb je vaak last van waterproblemen rondom jouw woning of bedrijfspand? Of zijn er vaak verstoppingen binnen? Loopt het water te traag weg in een gootsteen, douche of toilet? Of is er regelmatig een vreselijke stank in de woonruimte of werkruimte en misschien ook wel een vliegenplaag? Regel snel een betaalbare loodgieter op locatie. Bel direct: 088-1881209.

Voorkom rioolontstoppingen met rioolreiniging

Rioolontstoppingen kun je voorkomen met rioolreiniging door een ontstoppingsbedrijf in de regio. De waterleidingen en riolering periodiek laten doorspuiten door een loodgieter, zorgt ervoor dat vetresten en vuil zich niet kunnen ophopen in het riool. Ontstoppingsbedrijven komen graag langs voor het uitvoeren van periodiek onderhoud aan leidingen en rioolbuizen. Dit bespaart kosten op dure reparaties aan het riool en het zorgt dat jou de overlast van het niet kunnen gebruik van afvoersystemen zal worden bespaard. Direct een betaalbare loodgieter op locatie? Bel direct: 088-1881209.

Rioollucht in huis

Ruik je een rioollucht in huis? Dan is er een grote kans dat de riolering verstopt is. In het ergste geval heb je te maken met een verborgen breuk in de afvoerleiding of een verschuiving van rioleringsbuizen in de straat waardoor er modder het riool in kan komen, wat stilstaand vuil water in het riool en lekkage van rioolwater in de straat veroorzaakt. Gas kan zich hierdoor vormen, wat de rottende eierenlucht veroorzaakt. Ook droogstand of problemen met de waterkering of stankafsluiters zorgen voor stankoverlast in huis. Direct een betaalbare loodgieter op locatie? Bel direct: 088-1881209.

Loodgieter nodig?

Vloeibare rioolontstoppers zijn schadelijk

Vloeibare chemische ontstoppers, zoals: gootsteenontstoppers en rioolontstoppers, zijn zeer schadelijk voor het milieu en voor de afvoerleidingen. Daarnaast lossen zij problemen met verstoppingen niet structureel op. De verstoppingen in het riool komen weer terug. Rioolontstopper is zwavelzuur dat bruist als er water bij komt. Dit zuur is erg agressief en doet veel schade aan de riolering en afvoerleidingen. Ook een rubberen plopper raden wij niet aan om de verstopping in het riool te verhelpen. Doordat er een sterk vacuΓΌm in de afvoerleiding wordt getrokken, loop je het risico dat er een lekkage ontstaat in het afvoersysteem, wat enorme schade door vocht en schimmel kan veroorzaken. Een loodgieter bezit geavanceerde apparatuur, zoals: speciale boorkoppen, freeskoppen, snijkoppen en kettingen om de verstopping mee te lijf te gaan. Direct een betaalbare loodgieter op locatie? Bel direct: 088-1881209.

Waarom een loodgietersbedrijf?

Een loodgieter heeft een zeer brede kennis van waterverbruiksystemen en is dagelijks bezig met het plaatsen en repareren van witgoed, gastoestellen, leidingen, riolering, rookgasafvoerkanalen en toiletten: wc, centrale verwarming, wasmachine en vaatwasser hebben geen geheimen voor de loodgieter en bij het onderhouden zal de loodgieter rekening kunnen houden met de eisen van de specifieke installatie. Dat is belangrijk, omdat hierdoor geen risico bestaat op terugkerende problemen en overlast en schadelijke lekkages, of gevaarlijke gaslek situaties. Direct een betaalbare loodgieter op locatie? Bel direct: 088-1881209.

Loodgieter
24/7 bereikbaar, bel direct 088-1881209