Skip to content

Riool ontstoppen

Een riool ontstoppen moet direct gebeuren. Een verstopt riool geeft stankoverlast en lekkages en dit zorgt ervoor dat toiletten en kranen niet gebruikt kunnen worden. Een loodgieter is de vakspecialist die je nodig hebt om duurzaam en snel een structureel probleem met het riool op te lossen. Loodgieters zijn erkende specialisten bij loodgietersbedrijven en hebben beschikking over verschillende professionele meet- en reparatie apparatuur. Daarnaast zijn zij geschoold in een brede kennis over rioolwerk, afvoerleidingen en alles wat te maken heeft met gas en water. Dit zorgt voor een veilige en structurele oplossing van een riool ontstopping. Direct een betaalbare loodgieter op locatie? Bel direct: 088-1881209.

Loodgieter
Waarom voor ons kiezen? Logisch...

Heb je een loodgieter nodig? Wij zijn 365 dagen per jaar, 24 uur per dag gratis bereikbaar. Bel direct een van onze erkende loodgieters op telefoonnummer 088-1881209.

  • 24/7 spoedhulp
  • Snel ter plaatse
  • Ervaren loodgieters
  • Hoge klantvriendelijkheid
  • Scherpe tarieven
  • Gratis offertes
Loodgieter nodig?
Riool-ontstoppen

Loodgieter bellen bij verstopt riool

Bij overlast door een verstopt riool is het verstandig om gebruik te maken van een professioneel loodgietersbedrijf. De erkende loodgieter zorgt voor een verantwoorde en duurzame oplossing van problemen veroorzaakt door een verstopt riool. In veel gevallen is het inschakelen van een loodgieter wettelijk verplicht en dit zal je verzekeraar dan ook van jou vragen. Bel gratis een erkende loodgieter in de regio. Direct een betaalbare loodgieter op locatie? Bel direct: 088-1881209.

Rioolservice in de regio

Zoek je een rioolservice in de regio? Dan is het verstandig en vaak ook verplicht om voor een rioolservice te kiezen die gebruik maakt van erkende loodgieters. De loodgieter zorgt voor een uitgebreide professionele diagnose van het rioolprobleem, op basis van brede vakkennis en jaren ervaring, zonder je direct op kosten te jagen met achteraf onnodig dure ingrepen. Direct een betaalbare loodgieter op locatie? Bel direct: 088-1881209.

Stankoverlast in bedrijf

Stankoverlast door een rioollucht uit het riool in een bedrijf moet direct worden aangepakt. Vaak gaat het om een probleem met de terugslagklep in het riool, die als waterkering zou moeten fungeren. Een ophoping van vuil in een slecht onderhouden riool zorgt dat de terugslagklep in het riool niet kan voorkomen dat vuil water en vloeistoffen terugstromen. Terugslagkleppen moeten regelmatig gecontroleerd worden.

Onder de wc en afvoer van gootstenen en douches bevinden zich ook stankafsluiters die moeten zorgen dat rioollucht niet uit de afvoer opstijgt en een onaangename geur verspreidt in je huis of bedrijf. Deze stankafsluiters moeten door een loodgieter worden nagekeken. Net als het afvoerleidingsysteem van bijvoorbeeld de vaatwasser of wasmachine. Direct een betaalbare loodgieter op locatie? Bel direct: 088-1881209.

Loodgieter nodig?

Wat is rioolinspectie met camera?

Verstopt rioolwerk of riolering dat een waterprobleem, ongewoon overlast met ongedierte, schimmel of stankoverlast veroorzaakt moet met een rioolinspectie met camera van binnen worden bekeken. Door het riool van binnen te bekijken met een rioolinspectie, kan de oorzaak van een verstopping, of ander rioolwerk probleem worden gediagnosticeerd. De camera-inspectie laat de staat van het rioolstelsel zien. Een zender en een ontvanger, gekoppeld aan een camera, vertelt de loodgieter waarom het riool steeds verstopt, waar de huidige verstopping precies zit en hoe verstoppingen in het riool nu en in te toekomst kunnen worden vermeden. Direct een betaalbare loodgieter op locatie? Bel direct: 088-1881209.

Riolering verstopt? Snel een loodgieter op locatie

Is de riolering verstopt? Dat geeft stankoverlast, gebruiksoverlast en schade door vochtproblemen. Doe je daar niets aan, dan raken leidingen beschadigd en dat heeft tot gevolg dat er schadelijke schimmels gaan groeien, dat er materialen gaan rotten en dat er ongedierte komt. Ook kunnen er verzakkingen en gevaarlijke gasophopingen ontstaan. De kosten voor het verhelpen van de schade en overlast lopen hierdoor flink op. Als de riolering verstopt is bij je woning of bedrijfspand, dan wil je dat er snel een betrouwbare en betaalbare loodgieter op locatie komt om de verstopping in het riool te verhelpen. Nu direct een betaalbare loodgieter in de regio spreken? Kom direct in contact met een ontstoppingsbedrijf dat een loodgieter snel op locatie laat komen. Bel direct: 088-1881209.

Loodgieter
24/7 bereikbaar, bel direct 088-1881209