Skip to content

Loodgieter Ede

Een goede loodgieter is onmisbaar: hij of zij heeft kennis in huis die de meeste mensen niet bezitten. Wij hebben een grote database met betrouwbare loodgieters in Ede waar we je graag en snel mee in contact kunnen brengen. Wij begrijpen dat je soms een probleem hebt dat niet tot de volgende werkdag kan wachten. We hebben daarom een dag- en nachtservice van 24-uurs loodgieters. Wij zijn altijd open: omdat problemen ook in het weekend en ’s nacht kunnen ontstaan. Heb jij een klus die je snel of op langere termijn geklaard wilt hebben? Wij brengen je snel in contact met een vakman: bel ons op telefoonnummer 0318-261033.

Loodgieter
Waarom voor ons kiezen? Logisch...

Heb je een loodgieter nodig? Wij zijn 365 dagen per jaar, 24 uur per dag bereikbaar. Bel direct een van onze erkende loodgieters op telefoonnummer 0318-261033.

  • 24/7 direct spoedhulp
  • Snel ter plaatse
  • Ervaren loodgieters
  • Hoge klantvriendelijkheid
  • Scherpe tarieven
  • Gratis offertes
Loodgieter nodig?
Ede

Riool verstopt Ede

Het gebeurt altijd op een moment dat het niet uitkomt: het riool raakt verstopt. Zelf je riool ontstoppen is erg lastig: je moet er speciale gereedschappen voor hebben die je meestal niet in huis hebt. Het ontstoppingsbedrijf gebruikt meestal een camera om eerst vast te stellen waar de verstopping zich in het riool bevindt voordat het zwaardere geschut wordt ingezet om het riool daadwerkelijk te ontstoppen. Er zijn uiteraard kosten verbonden aan het riool ontstoppen, wat het precies kost, ligt aan de plaats en de oorzaak van de verstopping. Je kunt altijd eerst met de loodgieter overleggen zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Wil jij een rioolontstopper huren om je van je vervelende verstopping af te helpen? Bel ons op 0318-261033 en wij stellen je voor aan een betrouwbare loodgieter in Ede!

CV Ketel onderhoud Ede

Wie een verwarmingsketel bezit, ontkomt er niet aan: het is wettelijk verplicht om de cv ketel goed te laten onderhouden. Gelukkig maar: een cv ketel is een kwetsbaar toestel en je wilt geen ongelukken met je verwarmingsketel. Nieuwe ketels vragen om tweejaarlijks onderhoud, na een bepaalde leeftijd komt de onderhoudsman of onderhoudsvrouw elk jaar om de ketel te onderhouden. Een goed afgestelde ketel voorkomt niet alleen problemen, maar behaalt ook vaak een beter rendement. De kosten van het onderhoud van je cv ketel lopen vaak niet erg in de papieren, een onderhoudsbeurt hoeft geen rib uit je lijf te kosten. Zet je de prijs af tegen de besparing die een goed afgestelde ketel oplevert, dan maak je je al helemaal niet meer druk om de kosten van het onderhoud. Soms laat een ketel je even in de steek: hij vertoont een storing en vertikt het om nog langer warm water te leveren of om het huis te verwarmen. Bij voorkeur vertoont zo’n storing zich buiten kantoortijden. Je kunt dan wachten tot de volgende mogelijkheid om een loodgieter te bellen, of direct contact met ons opnemen. Wij brengen je in contact met een loodgieter in Ede met 24-uurs service waardoor de storing weer opgelost is voor je er erg in hebt! Bel ons op 0318-261033.

Installatiebedrijf Ede

Op zoek naar een betrouwbaar installatiebedrijf? Wij brengen je graag in contact met een betrouwbare loodgieter in Ede. Leg ons uit wat voor klus je hebt en wat het beschikbare budget is en wij zoeken de juiste vakman voor je uit. Dat scheelt jou een hoop uitzoekwerk en je kunt snel bespreken op welke termijn je de klus geklaard wilt hebben. Wij zijn dag en nacht te bereiken op telefoonnummer 0318-261033.

Loodgieter nodig?

Badkamer verbouwen Ede

Een mooie badkamer is een sieraad voor iedere woning. De badkamer is vaak het eerste wat je ziet nadat je ’s ochtends bent opgestaan en de plek waar je de dag afsluit voor je weer het bed induikt. Het verbouwen van de badkamer staat bij veel mensen hoog op de wensenlijst. De vraag is vaak wat het kost om een badkamer te laten verbouwen. Het liefst willen we de badkamer natuurlijk zo goedkoop mogelijk laten verbouwen, maar weten we niet precies wat we kunnen verwachten. Leg je vraag gewoon eens neer bij een loodgieter in Ede, de loodgieter neemt graag de mogelijkheden met je door.

Ontstoppingsbedrijf Ede

Ineens loopt het water niet meer door of heb je een overstroming op een plek waar je het helemaal niet kunt gebruiken. Je hebt een verstopping! Verstoppingen kunnen op veel plekken ontstaan. Klassiek is de verstopte wc of het verstopte riool, maar ook de wastafel, het doucheputje of de vaatwasser kan als uit het niets verstopt raken. Of wat dacht je van de regenpijp: een verstopte regenpijp kan een aardig waterballet langs je gevel opleveren. De oplossing voor een verstopping ligt bij het ontstoppingsbedrijf: de dames en heren van het ontstoppingsbedrijf zijn voor geen kleintje vervaard en lossen alle verstoppingen voor je op. Met hun bus vol speciale gereedschappen lokaliseren ze eerst de exacte plaats van de verstopping en lossen deze daarna voor je op. Op zoek naar een betrouwbare loodgieter in Ede? Ons telefoonnummer is 0318-261033. Wij stellen je graag aan een vakkundige loodgieter voor, dag en nacht!

Loodgieter
24/7 bereikbaar, bel direct 0318-261033