Skip to content

Loodgieter Assen

Snel een betrouwbare loodgieter in Assen nodig? Onze vakkundige loodgieters staan altijd voor je klaar. Soms kan een klus echt niet tot de volgende ochtend wachten, een 24-uurs service kan het uit de hand lopen van een lekkage of verstopping gelukkig voorkomen. Wij stellen je graag voor aan een installatiebedrijf dat begrijpt dat je soms ook ’s nachts en in het weekend hulp nodig hebt om je probleem op te lossen. Laat ons weten voor welke klus je een betrouwbare loodgieter nodig hebt, bel ons op telefoonnummer 0592-217035.

Loodgieter
Waarom voor ons kiezen? Logisch...

Heb je een loodgieter nodig? Wij zijn 365 dagen per jaar, 24 uur per dag bereikbaar. Bel direct een van onze erkende loodgieters op telefoonnummer 0592-217035.

  • 24/7 direct spoedhulp
  • Snel ter plaatse
  • Ervaren loodgieters
  • Hoge klantvriendelijkheid
  • Scherpe tarieven
  • Gratis offertes
Loodgieter nodig?
Assen

WC verstopt Assen

Je hoopt het nooit mee te maken, maar het is niet altijd te voorkomen: je wc raakt verstopt. Zeker als je maar over ÊÊn toilet beschikt, wil je dat er zo snel mogelijk een vakkundige loodgieter langskomt om de wc voor je te ontstoppen. Wellicht heb je eerst zelf geprobeerd om de wc te ontstoppen, bezorgd om de kosten van het laten ontstoppen door een loodgieter. Helaas is het zelf oplossen van een verstopping niet zo eenvoudig, dus is de vraag wat te doen bij een verstopte wc. Laat je probleem oplossen door de loodgieter, wij stellen je graag aan een vakman voor. Je wilt immers zo snel mogelijk weer gebruik kunnen maken van je porseleinen troon! Bel ons op 0592-217035 en kom in contact met een betrouwbare loodgieter in Assen!

CV Ketel onderhoud Assen

Een CV ketel loopt zuiniger als je hem regelmatig laat onderhouden. De installateur raadt bij nieuwe modellen onderhoud om het jaar aan, na een bepaalde leeftijd is het beter om de ketel ieder jaar te laten controleren op mankementen en goed af te laten stellen. Er komen wel kosten kijken bij eenmalig onderhoud van de cv ketel, maar vaak betalen die kosten zichzelf terug door een hoger rendement. Je bent het ook aan jezelf verplicht te ketel tijdig te laten onderhouden: je moet er toch niet aan denken dat er iets misgaat met je ketel!

Verwarmingsketels hebben nog wel eens de akelige gewoonte om juist in de koudste periodes van het jaar storingen te gaan vertonen waardoor je in de kou komt te zitten. Tijdig ketelonderhoud kan dit risico aanmerkelijk verkleinen, maar nooit helemaal voorkomen. Vertoont jouw ketel een onverwachte storing? Neem contact met ons op via telefoonnummer 0592-217035 en wij brengen je graag en snel in contact met een ervaren loodgieter in Assen!

Loodgieter nodig?

Badkamer renoveren Assen

Een badkamer is voor veel mensen een kleine oase waar je heerlijk tot rust kunt komen na een hectische werkdag. Veel huizen hebben nog een gedateerde badkamer met ouderwets tegelwerk en leidingen die over de muur lopen. Het vervangen van een complete badkamer is niet goedkoop, het renoveren van de bestaande badkamer kan dan een goede oplossing zijn. De kosten van het laten renoveren van een badkamer zijn aanmerkelijk lager dan het compleet nieuw aanleggen. De kosten hangen natuurlijk ook af van de grootte van de klus: een kleine badkamer renoveren hoeft geen rib uit het lijf te kosten. Een badkamer renoveren in 1 dag kan alleen als het om een kleine renovatie gaat, houd er rekening mee dat je wellicht wat langer een installatiebedrijf over de vloer hebt. Heb jij plannen om je badkamer te laten renoveren? Ook voor deze klus kennen wij de betrouwbare loodgieter in Assen die je zoekt!

Ontstoppingsbedrijf Assen

Een verstopping n je leidingen zit vaak op een plek die je zelf niet kunt bereiken. Een ontstoppingsbedrijf beschikt over speciale gereedschappen waarmee ze elke verstopping te lijf gaan. Het ontstoppingsbedrijf schiet te hulp als je wc verstopt zit, de vakmannen ontstoppen je riool, helpen als je gootsteen verstopt zit of je doucheputje. Of misschien zit je keukenafvoer verstopt, of je wastafel of vaatwasser? Veel mensen weten niet dat een ontstoppingsbedrijf ook uitkomst biedt als je regenpijp verstopt zit. Zit de verstopping op een lastige plek, dan zoekt het ontstoppingsbedrijf vaak eerst met een camera naar de precieze plek van de verstopping en kan dan gericht te werk gaan bij het oplossen van het probleem. Zit jij met een verstopte afvoer en ben je dringend op zoek naar een oplossing? Wij begrijpen dat je geen tijd hebt om eerst op zoek te gaan naar allerlei bedrijven, bel ons daarom op 0592-217035 en wij stellen je voor aan een betrouwbare loodgieter in Assen. Je kunt ons dag en nacht bereiken!

Loodgieter
24/7 bereikbaar, bel direct 0592-217035