Skip to content

Gootsteen ontstoppen

Last van een verstopte gootsteen of toilet? Dat is enorm vervelend. Zeker als je tegen een verstopping aanloopt in de keuken van een restaurant of op een andere plek waar je bezoekers moet ontvangen. Maar ook thuis is een verstopping natuurlijk enorm vervelend. Toch ontstaat een verstopping al snel. Zeker als de afvoerleidingen niet op de juiste manier zijn aangelegd. Laat een vakkundige loodgieter jouw direct van het verstoppingsprobleem afhelpen. Kom snel in contact met een betaalbare loodgieter in de regio. Bel direct: 088-1881209.

Loodgieter
Waarom voor ons kiezen? Logisch...

Heb je een loodgieter nodig? Wij zijn 365 dagen per jaar, 24 uur per dag gratis bereikbaar. Bel direct een van onze erkende loodgieters op telefoonnummer 088-1881209.

  • 24/7 spoedhulp
  • Snel ter plaatse
  • Ervaren loodgieters
  • Hoge klantvriendelijkheid
  • Scherpe tarieven
  • Gratis offertes
Loodgieter nodig?
Gootsteen-ontstoppen

Gootsteen verstopt

Harde etensresten, vet, maar ook zeepresten zorgen voor problemen met de afvoer. Ook komen we vaak tegen dat er zand en organisch materiaal in de afvoer terecht komt van bijvoorbeeld: bloemen, schoenen en aquaria. De gootsteen is niet gemaakt om afval te verwerken en zal hierdoor nog sneller verstopt raken. Zeker als de afvoer langs dunne leidingen verloopt vanaf de bovenverdieping, of door een oud pand. Een verstopte gootsteen moet je niet ontstoppen door agressieve gootsteenontstoppers te gebruiken. Je moet eerst weten wat de verstopping precies veroorzaakt.

Zeep en haren reageren bijvoorbeeld anders op een chemische ontstopper dan vetresten. De gootsteenontstoppers voor algemeen gebruik zijn vaak veel te agressief en beschadigen zo het afvoersysteem. Ook rubberen ontstoppers beschadigen de afvoer, omdat een te hoge onderdruk zorgt voor lekkages in de afsluitingen. Zorg dat de gootsteen snel en vakkundig wordt ontstopt, zonder het risico op schade aan de afvoer of dure lekkageschade. Kom snel in contact met een betaalbare loodgieter in de regio. Bel direct: 088-1881209.

Gootsteen stinkt

Loopt het water in de gootsteen niet goed door? Dan krijg je last van een vieze stank in de keuken. Ruikt het naar rotte eieren? Dan blijft er ergens vuil en water staan in de afvoer of in het riool, wat vies gas door de afvoer naar binnen laat trekken. Een blokkade in de leidingen ontstaan door vetten en etensresten hoopt zich snel op. Ook fouten in de aanleg van de waterleidingafvoer zorgen voor blokkades van de doorstroom. Kom snel in contact met een betaalbare loodgieter in de regio. Bel direct: 088-1881209.

Vaatwasser aansluiten

Vaatwassers zijn zwaar en de waterafvoer moet vaak worden verplaatst om de vaatwasser op de beste plek in de keuken te zetten. Dat is een reden om hulp in te schakelen. Daarnaast is het verstandig om de aansluiting van de vaatwasser aan de afvoer niet zelf aan te leggen. Een ervaren loodgieter zorgt ervoor dat vuil en water snel worden afgevoerd, zodat je niet met lekkages, overstromingen en stinkend vaatwasserwater komt te zitten. Ook weet de loodgieter welke locatie in de keuken het meest praktisch is voor de vaatwasser en het is zelfs mogelijk om de vaatwasser door de loodgieter te laten leveren. Kom snel in contact met een betaalbare loodgieter in de regio. Bel direct: 088-1881209.

Loodgieter nodig?

Gasfornuis aansluiten

Werken met gas is spannend en niet zonder gevaar. Je ziet weleens een gasexplosie in het nieuws en dat moet jou natuurlijk niet overkomen. Daarnaast wil je geen koolmonoxidevergiftiging veroorzaken, want dat is levensgevaarlijk. Ook moet je verstand hebben van het monteren van een effectieve gasrookafvoer. Zeker als het gasfornuis op een plek moet komen waar geen bestaande gasaansluiting is. Voor de veiligheid moeten eventueel ook de gasslangen worden gecontroleerd. Zij hebben doorgaans een houdbaarheid van zo een 10 tot 15 jaar en oude gasleidingen moeten dus af en toe worden vervangen. Een loodgieter sluit voor jou veilig en snel een gasfornuis aan.

De loodgieter helpt jou ook met advies over het eventuele design van jouw keuken waarin het gasfornuis moet komen en zal deze op een praktische manier in de keuken plaatsen. Want een loodgieter denkt ook na over praktische zaken waar je zelf niet zo snel aan denkt, zoals: het aansluiten van een gasfornuis dat handig is voor rechtshandig gebruik, als je zelf rechtshandig bent. Kom snel in contact met een betaalbare loodgieter in de regio. Bel direct: 088-1881209.

Buitenkraan aanleggen

Een buitenkraan aanleggen. Voor- en gelijk ook maar achter het huis. Je weet hoe fijn het is om je auto, boot of caravan te wassen met een slang die direct staat aangesloten op een buitenkraan. Maar je kunt ook een buitenkraan aanleggen voor het schoonspuiten van je terras of gevel met een hogedrukspuit, voor het sproeien van tuin en gazon, of het vullen van een zwembad, kortom: een buitenkraan laten aanleggen door een betaalbare loodgieter in de regio is gewoon een ontzettend goed idee. Kom snel in contact met een betaalbare loodgieter in de regio. Bel direct: 088-1881209.

Keukenafvoer ontstoppen

Laat een verstopte keukenafvoer ontstoppen door een betaalbare loodgieter in de regio. Ga niet zelf aan de gang met schadelijke en agressieve ontstoppingsmiddelen en rubberen wc ontstoppers die de leidingen en aansluitingen van de afvoer beschadigen en lekkage schade veroorzaken. Laat de keukenafvoer ontstoppen door een ervaren loodgieter. Kom snel in contact met een betaalbare loodgieter in de regio. Bel direct: 088-1881209.

Loodgieter
24/7 bereikbaar, bel direct 088-1881209