Skip to content

Goedkope cv-ketel

Een cv-ketel moet lang meegaan, maar is vaak best een grote investering. Wat zijn de mogelijkheden en voor welk gastoestel moet je kiezen? Moet je voor een gastoestel kiezen of zijn er ook andere mogelijkheden? De loodgieters bij het loodgietersbedrijf weten je daar alles over te vertellen. Loodgieters zijn erkende specialisten, die wettelijk bevoegd zijn om met gastoestellen om te gaan. Zij kennen de eigenschappen van de verschillende ketels en de onderhoudseisen van de leveranciers. Jouw verzekeraar vraagt je om daar rekening mee te houden en om een gevaarlijke koolmonoxide vergiftiging te voorkomen is het tevens wettelijk verplicht om werk aan de cv-ketel door een loodgieter uit te laten voeren. Voor het laten monteren van een goedkope cv-ketel moet je dus evengoed een erkend vakman inschakelen. Regel een betaalbare loodgieter in de buurt. Bel gratis: (24/7)

Loodgieter
Waarom voor ons kiezen? Logisch...

Heb je een loodgieter nodig? Wij zijn 365 dagen per jaar, 24 uur per dag gratis bereikbaar. Bel direct een van onze erkende loodgieters op telefoonnummer 088-1881209.

  • 24/7 spoedhulp
  • Snel ter plaatse
  • Ervaren loodgieters
  • Hoge klantvriendelijkheid
  • Scherpe tarieven
  • Gratis offertes
Loodgieter nodig?
Goedkope-cv-ketel

Warmtepomp of hybride cv-systeem

Wat is een warmtepomp? Een warmtepomp zorgt voor een duurzame manier van energie opwekken. Een systeem met een warmtepomp maakt dat je minder afhankelijk bent van je gasleverancier voor de verwarming van je woning of bedrijfspand. Met een warmtepompinstallatie kun je een huis of bedrijfspand duurzaam verwarmen met elektriciteit, veelal binnen een hybride systeem. De warmtepomp kan ook zorgen voor warm water en eventuele voor koeling. Een warmtepomp is nog niet voor elke woning geschikt. Daarbij is voor de installatie van een warmtepomp minimaal een hr-ketel nodig. De loodgieter adviseert je graag over het monteren van een hybride of bivalent installatie.

Verschil cv-ketel en combiketel

Wat is het verschil tussen een cv-ketel en een combiketel? Een enkele cv-ketel is een solo-cv-ketel en een ketel die warmte op meerdere plaatsen tegelijk levert is een combi-cv-ketel. Hoe merk je dit verschil in de praktijk? Als je gaat douchen, dan zal het water uit de douche warm blijven met een combiketel, zelfs als er ergens warm water wordt gebruikt door bijvoorbeeld: een wasmachine of iemand die de advies doet. Een hr-ketel heb je ook als combiketel. Alleen een erkend specialist mag aan een gastoestel werken. Bel direct: (gratis)

Loodgieter nodig?

Alternatieven voor een warmtepomp installatie: de elektrische ketel, zonneboiler en biomassaketel

Wat zijn de andere opties? Een zonneboiler op het dak laten zetten is een mogelijkheid, maar de zonneboiler vraagt veel zon en doordat wij in Nederland weinig zonuren krijgen is een zonneboiler alleen niet geschikt voor onze energievraag. Een biomassaketel waar je mee stookt op hout is ook niet direct milieuvriendelijk. De biomassaketel zorgt voor veel fijnstof en de houtpellets zijn net zo duur als jouw huidige gasgebruik. Een elektrische ketel dan? Een elektrische ketel is ontzettend duur in energiegebruik en daarbij weet je niet zeker of dit een milieuvriendelijker alternatief is, omdat je niet weet waar de energie precies vandaan komt en omdat je voor de berekening van vervuiling ook rekening moet houden met de vervuiling die ontstaat tijdens de bouw en afbraak van de elektrische ketel.

Goedkoop vervangen cv-ketel

Wil je goedkoop en duurzaam de cv-ketel laten vervangen voor een toekomstbestendig alternatief? Daar bestaan verschillende regelingen voor met aantrekkelijke subsidies. Kies voor de juiste optie voor het beste resultaat. Laat je hierin goed adviseren door een lokale specialist met verstand van verwarmingssystemen. Een loodgieter is een erkend specialist en zal je hierin goed kunnen adviseren. Weet je al wat je wilt? Vraag eenvoudig meerdere offertes aan bij loodgietersbedrijven in de buurt om direct zelf te vergelijken. Dat kost niets en je ontvangt snel verschillende offertes van plaatselijke loodgietersbedrijven in je inbox om eenvoudig te vergelijken. Krijg je liever een direct persoonlijk advies van een betrouwbare loodgieter over het goedkoop vervangen van de cv-ketel? Bel dan gratis een betaalbare loodgieter bij jou in de regio. Bel direct: (24-7)

Loodgieter
24/7 bereikbaar, bel direct 088-1881209