Skip to content

Dakreparatie

Hulp nodig bij het signaleren en analyseren van lekkageschade? En gelijk de dakreparatie laten uitvoeren? Een loodgietersbedrijf heeft erkende loodgieters in dienst die een zeer brede kennis van bouwen en renoveren hebben en vakkennis over de aanleg van afwatering en het herstellen van lekkages. Dat maakt ze de ideale vakmensen voor de uitvoer van jouw bouwproject of dakreparatie. Heb je last van een lekkage en denk je dat je een dakreparatie moet laten uitvoeren? Laat de lekkage inspecteren door de loodgieter. Het herstel van de lekkageschade kan dan snel en betaalbaar, zonder onnodige budgetoverschrijding, worden uitgevoerd. De loodgieter is een erkend vakman en biedt een structurele oplossing door de vochtproblemen te analyseren met een dakinspectie en door vakkundig de dakreparatie uit te voeren. Kom gratis in contact met een loodgieter in de regio. Direct een betaalbare loodgieter op locatie? Bel direct: 088-1881209.

Loodgieter
Waarom voor ons kiezen? Logisch...

Heb je een loodgieter nodig? Wij zijn 365 dagen per jaar, 24 uur per dag gratis bereikbaar. Bel direct een van onze erkende loodgieters op telefoonnummer 088-1881209.

  • 24/7 spoedhulp
  • Snel ter plaatse
  • Ervaren loodgieters
  • Hoge klantvriendelijkheid
  • Scherpe tarieven
  • Gratis offertes
Loodgieter nodig?
Dakreparatie

Dakpannen recht leggen

Als je ‘s nachts stil wakker ligt, kun je het dan horen druppelen op zolder? Een lekkage bij het zolderraam zorgt voor water op de vliering. Dat veroorzaakt vochtplekken in muren en plafonds. Laat je daar niets aan doen, dan ontstaat er ziekmakende schimmel, terwijl isolatiemateriaal en hout gaan rotten en ongedierte verschijnt. De lekkage op zolder kan mild zijn, maar er kan ook in korte tijd veel water naar binnen lekken. Dit water is daarnaast ook nog eens vies, want het laat vuil van het dak mee naar binnen. Als je pech hebt, lekt het door op spullen die op zolder staan, die je daarna weg kunt gooien. De oplossing is vaak simpel: dakpannen recht leggen en verlijmen. Dat is werk voor een loodgieter met ervaring. De loodgieter kan de lekkageschade correct beoordelen en weet hoe hij veilig over het dak kan lopen. Direct een betaalbare loodgieter op locatie? Bel direct: 088-1881209.

Daklekkage repareren

Het repareren van een daklekkage is werk voor een vakman met brede kennis. Er kan bijvoorbeeld iets mis zijn met de dakbedekking, met de dakconstructie, maar ook met de afwatering. Een dakgoot kan bijvoorbeeld een lekkage naar binnen veroorzaken, of vochtplekken op de buitenmuur. Een platdak kan stilstaand water laten staan, wat na verloop van tijd zorgt voor een hevige lekkage. Waarbij het water soms letterlijk naar beneden stroomt. Een loodgieter is een erkend vakman en zal alles doen, van het uitvoeren van een uitgebreide dakinspectie waarbij onder andere de dakpannen worden nagekeken, tot het uitvoeren van onderhoud en het repareren of monteren van zinkwerk. Direct een betaalbare loodgieter op locatie? Bel direct: 088-1881209.

Loodgieter nodig?

Dakgoot stroomt over

Een lekkage in het dak, is niet altijd wat het lijkt: vaak zit de daklekkage helemaal niet in de dakbedekking, maar in het zinkwerk. Een scheve of volle dakgoot kan bijvoorbeeld zorgen dat de dakgoot overstroomt. Dat water kan vervolgens de muur intrekken, waardoor jij al gauw denkt dat er een daklekkage is ontstaan wat een dakreparatie aan de dakbedekking nodig maakt. Vocht kan heel ver een huis of bedrijfspand in trekken, waardoor de oorzaak van een lekkage niet altijd even makkelijk is te achterhalen. Schakel daarom een loodgieter in voor het laten doen van een inspectie van de lekkage en de schade die hierdoor is ontstaan. Een loodgieter is een erkend vakman die ook voor de uitvoer van een dakreparatie of zinkwerk het juiste gereedschap heeft. Direct een betaalbare loodgieter op locatie? Bel direct: 088-1881209.

Dakinspectie door loodgietersbedrijf

Last van een daklekkage? Zorg dat de lekkageschade geen grotere kostenpost wordt. Een loodgietersbedrijf heeft erkende vakmensen in dienst die jou helpen bij jouw bouwproject en het loodgietersbedrijf kan je ook helpen bij de uitvoer van: dakrenovatie, dakreparatie en dakonderhoud. Direct een betaalbare loodgieter op locatie? Bel direct: 088-1881209.

Loodgieter
24/7 bereikbaar, bel direct 088-1881209