Skip to content

Dakgoot reparatie

Dakgoot reparatie is nodig als een dakgoot is gescheurd, verzakt, of verstopt. Kapotte dakgoten veroorzaken waterschade in woning en bedrijf. Een blokkade van de waterafvoer kan zelfs zorgen voor een figuurlijke waterval aan water in kantoor of woning, wat enorme schade tot gevolg kan hebben. Neem dan ook direct contact op met een betaalbare loodgieter in de regio. Lekkagevlekken in muren of plafonds lijken vaak veroorzaakt te worden door schade aan het dak, maar de vochtplekken kunnen ook worden veroorzaakt door een dakgoot die de muur in lekt. De dakgoot moet je periodiek laten onderhouden en repareren door een loodgieter om dakgootlekkages te voorkomen. Kom gratis in contact met een betaalbare loodgieter in de regio. Kom gratis in contact met een betaalbare loodgieter in de regio. Direct een loodgieter op locatie? Onze loodgietersservice is dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend en op feestdagen. Bel direct: 088-1881209.

Loodgieter
Waarom voor ons kiezen? Logisch...

Heb je een loodgieter nodig? Wij zijn 365 dagen per jaar, 24 uur per dag gratis bereikbaar. Bel direct een van onze erkende loodgieters op telefoonnummer 088-1881209.

  • 24/7 spoedhulp
  • Snel ter plaatse
  • Ervaren loodgieters
  • Hoge klantvriendelijkheid
  • Scherpe tarieven
  • Gratis offertes
Loodgieter nodig?
Dakgoot-reparatie

24 Uur per dag spoedhulp bij dakgootlekkages

Direct een loodgieter op locatie? Bel direct: 088-1881209. Dakgoot kapot? Schade aan dakgoten door achterstallig onderhoud, slechte montage, of een ongelukkig voorval met schade tot gevolg? De dakgoot heeft een belangrijke functie en het is dan ook belangrijk om bij schade aan de dakgoot direct contact op te nemen met een erkende loodgieter in de regio. Moet er met spoed een loodgieter ter plaatse zijn? Onze loodgieters zijn 24 uur per dag, de hele week bereikbaar voor spoedeisende dakgootreparaties. Direct contact met een dakdekker in de buurt? Wij zijn de hele week gratis bereikbaar en brengen je direct in contact met een betaalbare loodgietersbedrijf in de buurt. Bel direct (24/7): 088-1881209.

Kosten dakgoot reparatie

Dakgoten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: flexibel pvc, duurzaam zink, polyester en aluminium dat minder snel lekt, makkelijk te monteren rvs, sfeervolle koperen dakgoten en eventueel een houten ombouw, of bak. Het gebruikte materiaal, de lengte van de dakgoot en het arbeidsloon van de loodgieter bepalen de prijs van de dakgoot. Kunststof dakgoten zijn het goedkoopst te repareren. Een lekkage in een zinken of kunststof dakgoot wordt gedicht met synthetisch rubber EPDM. Grote gaten worden gedicht met gelijmde zink. Een houten bak maakt de dakgootreparatie duurder, omdat de lekkageplek lastiger te bereiken is.

Loodgieter nodig?

Dakgoot vervangen of dakgoot repareren

Dakgoten moeten regelmatig worden onderhouden. Achterstallig onderhoud en slijtage zorgen voor gaten en scheuren in de regenafvoer. Vaak merk je dat niet direct aan de buitenkant, maar het gevolg is lekkageschade binnen en verrotte daklijsten, dakopzet en kozijnen. Ook wanneer uw muur kapotvriest door water in de muur, kan een lekkage aan de dakgoot de oorzaak zijn. Schoonewille Bouw & Restauratie helpt u met de onderhoud, reiniging en reparatie van uw regenafvoer in Assen en omstreken. Een reparatie die alleen plaatselijk uitgevoerd hoeft te worden is natuurlijk goedkoper. Bij het vervangen van het dak, worden ook gelijk de dakgoten, regenpijpen en kilgoten vervangen. Een kilgoot zorgt voor de afvoer van regenwater over het dak. Deze moet je laten onderhouden, anders krijg je te maken met verstoppingen en overstromingen. Schade aan waterafvoergoten zorgt in huis of bedrijf voor verdere lekkageschade, wat de kosten van het repareren enorm op kan doen laten lopen.

Reparatie dakgoten en waterafvoer met dakinspectie

Voorkom dat water je woning of bedrijf binnendringt en laat dakgoten direct repareren. Zijn er meer dingen die moeten gebeuren? Voor het doen van dakreparaties doet de loodgieter graag een dakinspectie. Je krijgt dan een dakrapport, waarin alle aandachtspunten staan beschrijven. Bij het maken van een dakrapport neemt de loodgieter ook gelijk de dakgoten mee in de keuring. Kom gratis in contact met een betaalbare loodgieter in de regio. Bellen kan dag en nacht, ook op zondag en op feestdagen. Direct een loodgieter op locatie? Bel direct: 088-1881209.

Loodgieter
24/7 bereikbaar, bel direct 088-1881209