Skip to content

Cv ketel onderhoud

De cv ketel heeft jaarlijks onderhoud nodig van een vakbekwame erkende loodgieter. Met periodiek onderhoud aan de cv ketel verleng je de levensduur van de cv ketel en de gasrookafvoer voorkom je storingen en onnodig verbruik van gas en elektriciteit. Vergelijk snel ervaren loodgieters in de regio. Kom snel in contact met een betaalbare loodgieter in de regio. Bel direct: 088-1881209.

Loodgieter
Waarom voor ons kiezen? Logisch...

Heb je een loodgieter nodig? Wij zijn 365 dagen per jaar, 24 uur per dag gratis bereikbaar. Bel direct een van onze erkende loodgieters op telefoonnummer 088-1881209.

 • 24/7 spoedhulp
 • Snel ter plaatse
 • Ervaren loodgieters
 • Hoge klantvriendelijkheid
 • Scherpe tarieven
 • Gratis offertes
Loodgieter nodig?
cv-ketel-onderhoud

Storingen cv ketel

Een cv ketel toont na verloop van tijd verschillende defecten. Het is nodig om deze storingen en lekkages te voorkomen met regelmatig onderhoud. Ze zorgen voor een stijging van het gasverbruik en de energienota. Andere gevolgen van uitstel van cv ketel onderhoud zijn: lekkage, roest en hoge reparatiekosten. Storingen aan het elektronische gedeelte van de cv ketel zorgen zelfs dat de cv ketel helemaal niet meer werkt. Wanneer het buiten koud is, dan zit je daar natuurlijk niet op te wachten. Kom snel in contact met een betaalbare loodgieter in de regio. Bel direct: 088-1881209.

Onderhoud cv ketel

Verleng de levensduur van je cv ketel en stel de aanschaf van een nieuwe cv ketel uit. Door kleine problemen op tijd op te lossen, voorkom je dat de cv ketel uitvalt als het buiten koud is. Regelmatig onderhoud voorkomt ook dure reparatiekosten. Kom snel in contact met een betaalbare loodgieter in de regio. Bel direct: 088-1881209.

 • Bespaar kosten reparatie
 • Stel vervanging cv ketel uit
 • Voorkom uitval verwarming
 • Voorkom koolmonoxidevergiftiging
 • Verklein kans op brand
 • Verlaag energierekening
 • Verklein CO2 uitstoot

De cv ketel onderdelen gaan langer mee bij goed onderhoud. Een goed onderhouden cv ketel verbruikt minder energie en heeft een lagere CO2 uitstoot, wat beter is voor het milieu. Met een periodieke keuring van de cv ketel verklein je de kans op brand en dodelijke koolmonoxidevergiftiging. Kom snel in contact met een betaalbare loodgieter in de regio. Bel direct: 088-1881209.

Cv ketel reinigen

Om de cv ketel of combiketel te laten onderhouden en volledig schoon te laten maken, is het verstandig om een onderhoudsabonnement af te sluiten bij een erkende loodgieter in de regio. Het onderhouden en reinigen van een cv ketel of ander gastoestel, vergt vaak een specifieke kennis van het type gastoestel waar de loodgieter mee te maken hebt. Een professionele onderhoudsbeurt aan de cv ketel wordt voltrokken conform de onderhoudsvoorwaarden van de betreffende fabrikant. Het periodiek en op de correcte manier onderhouden van een gastoestel, zoals: een cv ketel of combiketel, is in Nederland wettelijk verplicht. Kom snel in contact met een betaalbare loodgieter in de regio. Bel direct: 088-1881209.

Loodgieter nodig?

Koolmonoxidevergiftiging

Blootstelling aan het giftige gas koolmonoxide is zeer schadelijk de gezondheid en is zelfs dodelijk. In Nederland sterven elk jaar gemiddeld 11 mensen aan de gevolgen van koolmonoxidevergiftiging. Nog eens 150 slachtoffers moeten worden opgenomen in het ziekenhuis. Zogenaamde 'open' gastoestellen met een waakvlam vormen een hoog risico en moeten perfect aangesloten zijn en regelmatig onderhouden worden. Kom snel in contact met een betaalbare loodgieter in de regio. Bel direct: 088-1881209.

Cv monteur laten komen

De ene cv monteur is de andere niet. Als particulier heb je vaak geen idee of de cv monteur zijn werk goed doet. Toch is dat ontzettend belangrijk, want een verkeerd aangesloten cv ketel of combiketel kan hele vervelende gevolgen hebben. Een plotselinge koude douche, of de uitval van de verwarming is vervelend, maar ernstige ongelukken door een gevaarlijke koolmonoxidevergiftiging of brand, dat is natuurlijk helemaal niet wat je op je geweten wilt hebben. Daarom is het volgens de wet en volgens de voorwaarden van de Nederlandse verzekeraars verplicht om alleen gebruik te maken van een erkende cv monteur. Kom snel in contact met een betaalbare en erkende loodgieter in de regio. Bel direct: 088-1881209.

Loodgieter
24/7 bereikbaar, bel direct 088-1881209