Skip to content

Badkamer verbouwen

Bij het verbouwen van een badkamer moet je rekening houden met de vloeroppervlakte van de badkamer en het te installeren sanitair en tegelwerk. Uiteraard moet er ook worden gekeken naar de waterafvoer en ventilatie. Risicoloos en binnen budget een badkamer verbouwen doe je door een vakkundige loodgieter in te schakelen. Kom snel in contact met een betaalbare loodgieter in de regio. Bel direct: 088-1881209.

Loodgieter
Waarom voor ons kiezen? Logisch...

Heb je een loodgieter nodig? Wij zijn 365 dagen per jaar, 24 uur per dag gratis bereikbaar. Bel direct een van onze erkende loodgieters op telefoonnummer 088-1881209.

  • 24/7 spoedhulp
  • Snel ter plaatse
  • Ervaren loodgieters
  • Hoge klantvriendelijkheid
  • Scherpe tarieven
  • Gratis offertes
Loodgieter nodig?
Badkamer-verbouwen

Hoe moet je een badkamer renoveren?

Kies je voor een luxe badkamer, of voor een eenvoudige uitvoering? Wil je een bad of een douche? Of misschien beide? Hoe gaat de douchecabine of douchewand eruit zien? En de betegeling? De loodgieter denkt graag met jou mee en zorgt dat je binnen budget jouw badkamer realiseert. Kom snel in contact met een betaalbare loodgieter in de regio. Bel direct: 088-1881209.

Badkamer montage werk bij badkamer verbouwen

Bij het verbouwen van een badkamer komt veel montagewerk kijken. Denk bijvoorbeeld aan het toilet: deze heeft minimaal een closetzitting, een deksel en een inbouwreservoir. De douche heeft minimaal een glijstang, een mengkraan en een afvoerput. De badkamer heeft natuurlijk ook verlichting nodig. Ook aan de wanden met het tegelwerk moet het nodige hangwerk worden gemonteerd. Waaronder, niet onbelangrijk, een designradiator. Je kunt zelfs kiezen voor elektrische vloerverwarming. Het lijkt eenvoudig genoeg om dit zelf te doen, maar badkamer montage is niet zonder risico’s. Kom snel in contact met een betaalbare loodgieter in de regio. Bel direct: 088-1881209.

Je loopt het risico om per ongeluk schade te doen aan tegels en pleisterwerk en het werken met elektriciteit in β€˜natte ruimtes’ en het aansluiten van waterleidingen onder druk kun je het beste aan de loodgieter overlaten. De loodgieter denkt graag met jou mee en zorgt dat je binnen budget jouw badkamer realiseert. Het installatiebedrijf kan het hele badkamer verbouwen voor jou verzorgen. Kom snel in contact met een betaalbare loodgieter in de regio. Bel direct: 088-1881209.

Loodgieter nodig?

Badkamer verbouwen zelf doen?

Tijdens het badkamer verbouwen kom je verschillende dingen tegen die gedaan moeten worden, maar waar je misschien niet direct aan denkt: de bestaande badkamerinrichting en het tegelwerk moet worden afgevoerd, de plafondafwerking moet worden aangebracht, wand- en vloertegelwerk moet worden aangebracht en verwarming en verlichting moeten worden gemonteerd. Moet je ook nog de deuren verplaatsen en is er daarnaast ander sloop- en breekwerk aan de bestaande badkamerwanden? Is er misschien betonwerk dat gedaan moet worden? Je komt er al gauw achter dat het niet loont om zelf de badkamer te verbouwen. Kom snel in contact met een betaalbare loodgieter in de regio. Bel direct: 088-1881209.

Dat duurt gewoon te lang, het geeft te veel rotzooi en je hebt voor een goede afwerking vakkennis en ervaring nodig. Bijvoorbeeld over het op de juiste manier aanbrengen van zwaluwstaarten. De loodgieter denkt graag met jou mee en zorgt dat je binnen budget jouw badkamer realiseert. Het installatiebedrijf kan het hele badkamer verbouwen voor jou verzorgen. Kom snel in contact met een betaalbare loodgieter in de regio. Bel direct: 088-1881209.

Verstopte afvoer, schimmel en lekkage in de badkamer

De badkamer verbouwen moet je aan een professional overlaten. Hiermee voorkom je ernstige lekkageschade, schimmel en stoppingen in de waterafvoer. De loodgieter zorgt dat de badkamerruimte voldoende wordt geventileerd, zodat je de vorming van ziekmakende zwarte of rode schimmel voorkomt. Ook zal de loodgieter zorgen voor een goede waterafvoer in de badkamer als het eens misgaat en het bad, de doucheruimte, wasmachine of droger met water overloopt. Je voorkomt daarmee wateroverlast in de hal en in de benedenverdieping. Kom snel in contact met een betaalbare loodgieter in de regio. Bel direct: 088-1881209.

Het installeren van waterleidingen, verwarmingssystemen en afvoersystemen is echt specialistenwerk. Het vuile water en het leidingwater moet zo snel mogelijk worden afgevoerd, zonder dat er plekken ontstaan waar er zich gevaarlijk gas kan vormen en waar water en vuil voor lange tijd stil blijven staan. Ook voor het werken met elektriciteit en gas heb je een vakbekwaam specialist nodig, zeker als dat moet gebeuren in een ruimte waar zich ook vocht bevindt. De loodgieter denkt graag met jou mee en zorgt dat je binnen budget jouw badkamer realiseert. Het installatiebedrijf kan het hele badkamer verbouwen voor jou verzorgen. Kom snel in contact met een betaalbare loodgieter in de regio. Bel direct: 088-1881209.

Loodgieter
24/7 bereikbaar, bel direct 088-1881209